Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمدجواد کولیوند»، رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری برنا با اشاره به تصویب مواد جدیدی از طرح استانی شدن انتخاباتی در هفته گذشته در صحن علنی گفت: با استانی شدن انتخابات مجلس هر کاندیدا باید ابتدا 15 درصد رای حوزه انتخابیه فرعی– شامل شهرستان‌ها– را کسب کند تا متناسب با رای لیست حزبی خود حائز رای کافی برای ورود به مجلس شناخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس در این خصوص تصریح کرد: با استانی شدن انتخابات مجلس کاندیداهای احزاب باید علاوه بر 15 درصد رأی حوزه انتخابیه فرعی‌شان که شامل شهرستان‌ها هم می‌شود، بالاترین رأی را در بین کاندیداهای لیست حزب خود نیز داشته باشند.

وی با بیان این که سهم لیست‌ها و کاندیداهای مستقل در مجلس مشخص می‌شود، ادامه داد: بر اساس مصوبه مجلس در این خصوص هر حوزه انتخابیه فرعی، قفط کاندیدایی یا کاندیداهایی که حداقل 15 درصد از آراء صحیح مأخوذه آن حوزه را کسب کرده‌اند، مجاز به کسب حوزه استانی و تناسبی هستند.

کولیوند درباره نحوه انتخاب نمایندگان بعد از کسب رای 15 درصدی حوزه انتخابیه‌های فرعی توضیح داد: هر کاندیدایی که بالاترین رأی را در سطح حوزه انتخابیه اصلی، شامل استان‌ها کسب کند تا سقف سهم هر فهرست از کرسی‌ها به عنوان نماینده حوزه انتخابیه فرعی به مجلس راه پیدا می‌کند.

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس در خصوص نحوه تقسیم‌بندی سهم لیست‌های حزبی و تعداد نمایندگان مجلس بیان کرد: به طور مثال یک لیست از یک حزب در حوزه انتخابیه 30 درصد آراء کل را کسب کرده و این حوزه انتخابیه در مجلس 15 کرسی نمایندگی در اختیار دارد بنابراین سهم این جریان از صندلی‌های پارلمان برای این حوزه انتخابیه 30 درصد 15 صندلی یعنی 5 کرسی نمایندگی است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات صحن علنی نمایندگان مجلس برنا مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۹۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق اخذ رای الکترونیکی چگونه کار می‌کند؟

مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی ۲ روز دیگر برگزار خواهد شد و در این انتخابات ۸ حوزه از ۲۱ حوزه انتخابیه به‌صورت الکترونیکی تمام مکانیزه خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی ۲ روز دیگر برگزار خواهد شد. در این انتخابات ۲۱ حوزه انتخابیه خواهیم داشت که ۸ حوزه از ۲۱ حوزه انتخابیه به‌صورت الکترونیکی تمام مکانیزه خواهد بود.

در ادامه با نحوه عملکرد صندوق اخذ رای الکترونیکی آشنا شوید:

کد خبر 751666

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر کشور به ادعای حمایت دولت از یک لیست انتخاباتی
  • کاندیداهای دور دوم انتخابات برای ورود به مجلس چقدر باید رأی بیاورند؟
  • صندوق اخذ رای الکترونیکی چگونه کار می‌کند؟
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • استقرار ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس
  • آمادگی برای برگزاری دور دوم انتخابات/ مردم ۳ حوزه منتظر روز جمعه